top of page

Zondag 30 juni 2024
13:30 - 17:30 LaCappella Arnhem
speciale Satsang & viering
🕉

Het is tijd voor een volgende stap: een grotere Satsang op een mooie fijne locatie met een geweldige akoestiek: La Cappella.

Het wordt een fantastische, verdiepende middag vol klank en muziek en ook stilte... om helemaal tot jezelf te komen, en jouw essentie te ervaren: het zingen van jouw ziel, van binnen, jouw unieke trilling en energie.

Het wordt een speciale dag want ik (Els) ben rond die tijd ook jarig.

Maar mijn persoonlijke "ikje" vieren is niets in vergelijking met de vreugde van Satsang. Daarom draag ik deze middag op aan het Leven waarbij we ieder levend wezen gezondheid en geluk, wijsheid en vreugde toewensen. Voor mij is er geen mooier verjaardagscadeau dan dit samen te doen met een groep mooie mensen. Je bent van harte uitgenodigd!

Het wordt dan ook een speciale, feestelijke Satsang op 30 juni, met een paar extra's. Eén van die extra's is de mogelijkheid om nog even in de sfeer te blijven en lekker te eten, na te praten, te ontmoeten en na te genieten.
Tegen 19:00 ronden we af en ga je voldaan weer naar huis.

Ook deze Satsang zal op donatiebasis zijn.

Het is mijn droom om voor iedereen Satsang (samen ZIJN in de Waarheid van bewustzijn) mogelijk te maken. Want niets is zo openend, helend, en bevrijdend als in je hart zijn en jezelf en anderen in liefde te zien.
Het brengt je in verbinding met jouw Bron, jouw Goddelijke essentie.

Dat is waar alles stroomt, alles klopt en waar alles voor eeuwig goed is.
Dat is het meest helende, gelukzalige, liefdevolle wat er is.
En als mens kom je erdoor tot bloei.


Dus: zet 30 juni vast in je agenda.
Wil je je aanmelden, mail dan naar elsvanoosten@gmail.com. In verband met vergunningen is er beperkt plek, dus vol=vol.

De deur staat open vanaf 13:15, we starten om 13:45.

De Satsang zal bestaan uit gezongen en gechante liederen en klanken - en uit stilte. We vieren samen het leven en ook jij kunt dit keer een lied, gedicht, gebed, of wens doen. Wil je dit, mail me even wat je (ongeveer) gaat doen. Dan houden we daar rekening mee.

Ook zullen we samen ZIJN in stilte, om zo verder te zakken, ontspannen en openen. Een meditatie kent enkele "transformatie" momenten, namelijk zo'n 20 minuten na aanvang, en zo'n 45-75 minuten na aanvang. De geest is dan onrustig en wil ermee stoppen. Houd je echter vol, en blijf je met open aandacht aanwezig, dan is er een verdieping en enorme helderheid.

Weet dus, wanneer we lang stil zijn, dat dit gaat gebeuren. Je mag ten alle tijde verzitten, of gaan liggen, of naar de wc als dit moet, maar probeer dit dan met volle aandacht te doen, zodat de meditatie voortduurt. Dit is je kans om deze verdieping mee te maken, en met een groep is het effect altijd sterker.

De Satsang duurt tot 17:30, tussendoor is er een korte pauze voor een sanitaire stop en water / thee en wat lekkers. Dit staat klaar (gratis). De uitnodiging is ook hier om in volle aandachtigheid aanwezig te blijven en de meditatie voort te laten duren, ook in contact. Je zult merken dat dit bijdraagt aan de verdieping en de energie. Dit betekent niet dat er niet gepraat of gelachen mag worden, het is een verschuiving van aandacht... uiteindelijk is het hele leven een meditatie... het enige wat verandert is een verschuiving van bewust ZIJN in jou!

Je mag een wens of een verlangen inbrengen, of een thema of situatie waarin je inzicht wilt. Dit wordt meegenomen in het licht van bewustzijn zodat heling, verbinding, en inzicht kunnen ontstaan via het kwantumveld. Je mag je wens delen of op een papiertje opschrijven, alle wensen komen op één plek samen.

 

Na 17:30 ben je van harte uitgenodigd om samen met ons te eten, na te genieten, uit te wisselen, en gewoon heerlijk samen te ZIJN. Ook hiervoor geldt: je draagt bij wat je kunt, dit keer in de vorm van iets te eten voor de avondmaaltijd. Vermeld bij je aanmelding even of je hier bij wilt zijn.
Aanmelden doe je met een mailtje aan elsvanoosten@gmail.com.


Met onze inzet en jullie giften maken we Satsang voor iedereen mogelijk. Wil je ons steunen, dan kun je hieronder een zelf in te vullen bedrag doneren. Op de Satsang zelf kun je zowel contant als met een QR code een donatie doen. Dankjewel voor je steun 🙏
 

Mijn naam is Els

Wij zijn God - Mens

Mijn gave is mijn bewustzijn. Pakweg de eerste 30 jaar van mijn leven gaf dit vooral problemen: ik begreep mensen niet en ik begreep mezelf niet. De "andere frequentie" waarop ik zat had een naam: autisme (ASS).

Wat eerst een beperking leek, bleek een zegen. De directe waarneming, voorbij vorm en sociale rollen, bleek een snelweg naar verlichting. Enkele maanden nadat ik mijn leraar ontmoette openbaarde het Ware Zelf Zich: de Bron van het Bestaan, God, Die Absolute Liefde Is. Dit is wie wij zijn.

Met mijn ervaring help ik nu mensen als Autisme Bewustzijns Coach (autismebewustzijnscoach.nl).


In een droom koos ik de naam Tara. In sommige tradities krijg je een andere naam om je los te maken van de persoonlijkheid en je vrij te maken voor God. Tara betekent "Ster". De Bodhisattva Tara wijst mensen de weg naar verlichting. De naam Els betekent "Gewijd aan God". Toeval bestaat niet!

Rond mijn 17e dacht ik er over om een klooster in te gaan. Toen besefte ik dat ik niet geboren was om afstand te doen van het wereldse, maar juist om het leven vol te leven en God in het midden daarvan te ervaren.

 

Ik ben verheugd dat steeds meer mensen beseffen dat we Goddelijk zijn. De kwantumfysica laat zien dat ons bewustzijn de realiteit bepaalt. Laten we dan kiezen voor de mooiste realiteit waarin ieder tot zijn recht komt en tot bloei komt -en daarmee deze Aarde.

Els (2).JPG
Jeff 3.jpeg

Mijn naam is Jeffery

Muziek vanuit het hart

(er volgt nog een tekst van Jeffery zelf)

Van jongs af aan is muziek zijn grote passie. Jeffery begon al jong met gitaar spelen. Later kwam daar bas en drum bij. Wat hij speelt komt recht uit het hart.

Waar hij deze passie voor muziek kan doorgeven doet hij dat met lesgeven en muzikale samenwerkingen. Met liefde ondersteunt hij de Satsangs en dat voel je.

De laatste jaren beginnen dingen op hun plek te vallen, ook letterlijk. Op een dag kwam hij erachter dat hij zijn naam altijd verkeerd gespeld had: het bleek geen Jeffrey te zijn maar Jeffery. Zo zie je maar. More is to come.

Jeffery zijn kinderen zijn in Velp geboren en opgegroeid. Sinds hij Els kent komen alle mooie herinneringen weer naar boven.

bottom of page